Forum

 

Het forum is een belangrijk moment in Klimop. We vinden het heel belangrijk dat kinderen zich durven presenteren en dat ook leren, ieder op zijn of haar manier. De een voelt zich veiliger in een grote groep, de ander durft al vanaf dag 1 alleen op het podium. Alles is goed. De optredens zijn heel divers. Kinderen spelen toneel, doen een dansje, lezen een stuk zelfgeschreven tekst voor, zingen of spelen een lied, laten hun knutselwerkje of tekening zien,.....

Vaak laten we aan elkaar zien waar we die week mee bezig zijn geweest, welk project er aan de orde is.....Het doel hiervan is natuurlijk dat alle leerlingen en ouders van de school elkaar leren kennen en samen even stilstaan bij belangrijke momenten!

En, zoals je dus al leest zijn ouders, grootouders en medewerkers altijd welkom. 

Doordat we geen polyvalente ruimte meer hebben organiseren we de forums als volgt. Om de 2 à 3 weken wordt er een groot forum georganiseerd; bij droog weer doen we dit buiten, in de arena. Bij regenweer verdelen we de ouders, grootouders en kinderen over de verschillende verdiepingen. De presentaties schuiven door, zodat iedereen alles te zien krijgt. In de weken dat er geen groot forum georganiseerd wordt zijn er soms mini-forums (elke verdieping organiseert dit zelf) of wordt er poppenkast voor de kleuters georganiseerd. 

De grote forums zijn op vrijdag van 14.30 - 15.00 uur.