Studentenpagina

 

Studenten, stagiairs! Een toekomstgerichte investering, voor zowel ons als voor jullie.

 

Klimop is een actieve organisatie wat betreft stage. Wij stellen jaarlijks stageplaatsen beschikbaar, zodat jij als student in de praktijk kunt leren adequaat en zelfstandig te functioneren en kennis, vaardigheden en houding kunt ontwikkelen.

 

Daarnaast kunnen wij ook leren van jou als student. Onze ervaring leert dat stagiairs met een frisse blik al vragend onze organisatie verkennen en vanuit hun opleiding nieuwe vakkennis meenemen.

 

Omdat Klimop toch een zeer bepaalde methode volgt blijkt uit ervaringen dat stages een minimale duur moeten hebben van 2 weken. Zeker de eerste week tijdens de stage komt er zeer veel op je af. Om alle indrukken een juiste plaats te kunnen geven binnen onze Klimopvisie gaan daar toch een paar dagen overheen. Laat staan dat je dan ook nog lessen moet geven die passen in onze manier van werken.... Stageopdrachten van één dag worden daarom in Klimop niet aanvaard.

 

Wees op tijd met je stageaanvraag: we zijn een kleine school en hebben slechts een beperkt aantal plaatsen. Studenten die in groep meer informatie wensen kunnen een afspraak maken met de coördinator van Klimop