KLIMOPVEILING

Aanbod

Omschrijving & minimale inzet

ContactgegevensArtisanaal Italiaans ijs ! Tijdens de veiling wordt er heerlijk ijs aangeboden door Gelato Queen Oostkamp. Je kiest uiteraard zelf je ijs maar je kiest ook zelf wat je wil betalen voor je bestelling. De opbrengst gaat integraal naar Klimop.
 

 

jonathanbolle@gmail.com

 

36

 

@ Gelato Queen OostkampKeramiek werkje in kader, afmetingen 40x40 cm, van Eric Dejonckheere (°1948, Roeselare), keramist en beeldhouwer. 
 

 

info@klimop.info

 

 37

 

@ klimopKunstafdruk macrofoto, gevat in handgesneden passe-partous. 

 

jan.franco.brugge@gmail.com

 

38 

 

@ jan francoEnsemble van de overleden Belgische kledingontwerpster Kaat Tilley: wikkelhemd en broekrok (beide maat 40) met bijpassend zakje van donkergrijs linnen. 
 

 

marieke.denolf@gmail.com

 

 

39 

 

 

@ marieke denolfZeefdruk "Icarus" (248/250), afmetingen kader 57x75 cm, van Emiel Hoorne (°1951, Roeselare). Doceert grafiek en exposeert zelf wereldwijd, maar brengt vooral de Vlaamse grafici op de internationale scene.
 

 

info@klimop.info

 

40  

 

@ klimopWorkshop Silhouette Cameo. Al altijd willen leren werken met de snijplotter van Silhouette? Grijp nu je kans! We leren het programma kennen en gaan aan de slag met een eenvoudige opdruk naar keuze die we nadien op een draagtas persen. Je eigen unieke stuk dus!

Wat heb je nodig? Een laptop waarop je het gratis programma installeert. De workshop gaat door op zaterdagnamiddag 14 april van 13h tot 18h in Klimop.

Maximum 10 personen.

 

 

debbie@klimop.info

 

 

 

 41

 

 

 

@ debbie hellebuyckEen oude bok, stoere jongens, poetsen met Sien en Maria en een luisterboek van Aap tot Zwaan. Een complete set van 5 boeken voor een mooie prijs!
 

 

valentiengoethals@icloud.com

 

 42

@ valentien goethalsKlimopopoly ! " We spelen een spel vanavond!". En wat voor één. Het eerste leerjaar maakte in het teken van een project over geld een variant op het bekende Monopolyspel. We onderzochten geld, trokken naar de bank, interviewden een agent,....om uiteindelijk tot een zelfgemaakt bordspel te komen. We drukten onze eigen briefjes, knutselden grote pionnen, ontwierpen een dobbelsteen, namen foto's van verschillende verdiepen en andere plekjes op Klimop voor onze verschillende straten, bouwden kastelen, schapenstalletjes,....

 

joke@klimop.info

 

 

 

 43

 

 

 

@ 1e leerjaar klimopWorkshop voor kinderen (vanaf 5j). We maken een hippe draagtas met onze eigen tekening. De activiteit gaat door op woensdagnamiddag 25 april van 14h tot 17h in Klimop. 

Maximum 8 kinderen. 

debbie@klimop.info

 

 44

 

@ debbie hellebuyckEen feestje in het vooruitzicht ? Communie, verjaardag, fuif,… Henri zorgt voor gepaste muziek, Griet legt alles vast op de gevoelige plaat. Na het feest krijg je de foto’s volledige afgewerkt in jpeg formaat. Muziek en geluidsinstallatie worden meegebracht. We komen samen gedurende 3u en wie weet wel langer…

griet@klimop.info

 

 45

 

@ griet en henriOnder professionele begeleiding:

- maximale inspanningstest (lopen) in SMAC (Sport Medisch Advies Centrum) in AZ Sint-Jan in Brugge

- bepaling lactaatwaarden, VO2max, trainingszones, eenmalig trainingsadvies

- testing met volgens identiek protocol en door zelfde persoon als voor Club Brugge spelers

- desgewenst kan de bon ook voor een fietstest ipv looptest worden gebruikt

 

 

karelwatteyne@hotmail.com

 

 

 

 

 46

 

 

 

 

@ karel watteyneVoedingsadvies gedurende een uur, voor 1 persoon. Mogelijkheden voor een gezond en stabiel gewicht te onderhouden zonder diëten maar aan de hand van een natuurlijk, gevarieerd en vullend voedingspatroon. Maak komaf met de eeuwige schommelingen in je gewicht.

 

verfaillie_barbara@yahoo.com

 

 47

 

@ barbara verfaillieLaat je heerlijk verwennen ! Individuele professionele relaxatiemassage gedurende 1 uur. 
Dit aanbod wordt 3x herhaald. 

 

koen@klimop.info

 

 48

@ koen defrancqKunstafdruk macrofoto, gevat in handgesneden passe-partous. 

 

jan.franco.brugge@gmail.com

 

 

 49

 

 

@ jan francoOp stap door het 19de eeuwse Brugge!

Gegidste wandeling met Joke Dewitte

 

In de meeste toeristische brochures wordt Brugge voorgesteld als een “zeldzaam geconserveerde middeleeuwse stad”, of, vaker nog, als het “romantische Venetië van het noorden”. Weinigen weten echter (zelfs vele Bruggelingen niet!) dat een aantal “middeleeuwse” gebouwen in Brugge eigenlijk 19de eeuwse gebouwen zijn of het resultaat van 19de eeuwse “kunstige herstellingen”. Brugge was overigens voor veel van zijn inwoners niet zo’n “romantische” stad. In het midden van de 19de eeuw stond de helft van de Brugse bevolking geregistreerd als arm en hulpbehoevend. Brugge had bovendien in sommige kringen de naam een “dode stad” te zijn, een stad “waar niets te beleven viel”.

We gaan samen op stap door dat verrassende 19de eeuwse Brugge. We lopen 19de eeuwse “vesten” af, staan stil bij 19de eeuwse monumenten en “lieux de mémoire”, ontdekken 19de eeuwse herenhuizen en armenbuurten, horen over machthebbers en rebellen, over “rasphuizen” en kantscholen, over kroegen en “armendissen”, over katholieke “liefdadigheid” en hongeropstanden, over liberale “weldoeners”  en socialistische “goddelozen”. Voor elk wat wils dus!

 

Maximum 10 personen – datum nader te bepalen.

 

dewitte.joke@telenet.be

 

 

 

 

 

 

 

50

 

 

 

 

 

 

 

 

@ joke dewitteMonique Bilcke, kunstschilder die oa 6 jaar terug de affiche voor 'De Memorial Van Damme' mocht ontwerpen, biedt dit eerste werk aan. Ze houdt van de zee, die dan vaak op doek een eigenzinnige, eerder impressionistische weergave wordt van wat ze ziet en ervaart.

bilckemonique@hotmail.com

 

 51

 

@ monique bilckeOok zo aan het sukkelen met het invullen van je persoonsbelastingsbrief? Bert zal als professionele boekhouder je graag meehelpen om dit in te vullen. Het aanbod is enkel voor particulieren, deel 1 van de aangifte - aanslagjaar 2018. (niet voor zelfstandigen)

bert.lozie@telenet.be

 

 52 

@ bert lozieMonique Bilcke, kunstschilder die oa 6 jaar terug de affiche voor 'De Memorial Van Damme' mocht ontwerpen, biedt dit tweede werk aan. Ze houdt van de zee, die dan vaak op doek een eigenzinnige, eerder impressionistische weergave wordt van wat ze ziet en ervaart.

bilckemonique@hotmail.com

 

 53

 

@ monique bilckeNa een drukke dag relaxen ? Dat kan zeker op deze zetel!  Breedte 97 cm, breedte zitvlak 66cm, lengte: 3,2m op 2,3m. Een half jaar gebruikt. 

 

info@klimop.info

54

@ tim couckeWerkgroep Inrichting doet een fantastisch aanbod! Voor een groep van max 10 personen wordt er op een zelfgekozen avond verse pizza gebakken voorzien van de nodige drank! Exclusief in Klimop! Op voorhand al een geslaagde avond!

 

info@klimop.info

 

 

55

 

@ werkgroep inrichtingHuiskamerconcert Sonic Highway.
Wij zijn een akoestische cover band die met plezier jullie huiskamer komt vullen met hits van de jaren 60 tot nu. 
Momenteel actief op heel wat buurtfeesten, huwelijksfeesten/recepties, huis- en salonkamers. We maken er telkens een gezellige avond van!
Met Frederiek Le Comte aan zang en basgitaar, Veerle Van Eenoo aan zang en Jens Casier aan zang en gitaar! (Klimopouders!)

We spelen we 1uur.

jens.casier@gmail.com

 

 

 

56

 

 

@ jens casier & veerle van eenoo