KLIMOPVEILING

Aanbod

Omschrijving & minimale inzet

ContactgegevensUitvaartkist "bewogen".

Deze kist is een ontwerp van PL/NK, een Brugs ontwerpers/makers duo: Peter De Blieck en Ruth Boute. Exclusief voor uitvaartondernemer Doodgewoon, ontwierpen ze deze kist.

De kist is gemaakt uit populier, op de zijkanten is er een lijn, die refereert naar een liggend persoon.

De naam "bewogen"verwijst naar : niet meer bewegen, alsook naar een "bewogen" leven achter de rug hebben.

De kist schuift in elkaar, geen schroeven of nagels dus.

www.plnk.be

 

Minimum inzet: 200 euro

greetchielens@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@ peter de blieck en ruth bouteSuper cartoon van "Fien tekent" ! Een prachtige tekening volledig in de stijl van Fien. 

 

Minimum inzet: 25 euro

greetchielens@hotmail.com

 

 

@ fien coolsEen zilveren ring gemaakt door Anje Wynsberghe. Een massief zilveren ring van eigen creatie, een minimalistisch ontwerp. Combinatie van glanzend en mat zilver. Door het open ontwerp (U-vorm) aanpasbaar aan elke ringmaat/vinger

 

Minimum inzet: 35 euro

Anje.Wynsberghe@hotmail.com

 

 

 

 

 

@ anje wynsbergheEen zeefdruk van Luc Hoenraet. De zeefdruk 'Toots' (nr. 69/75) maakt deel uit van een farde "Hommage aan Jean "Toots" Thielemans, uitgegeven/samengesteld door Kunst en Project - Vriendenkring Kunst Houtland in 1997. Deze farde bevat ook het gesigneerde gedicht 'Toots' van Herwig Verleyen. De volledige farde wordt ter beschikking gesteld.
Afmetingen zeefdruk: 29 x 42 cm

Minimum inzet: 45 euro

veroniek.denys@skynet.be

 

 

 

 

 

@ veroniek denysWacht jouw metsel- of voegwerk al een tijd op een ervaren metser/voeger dan is dit iets voor jou! Matthias, ervaren metser/voeger zal met plezier metsen, voegen, plaatsen vloer, plaatsen wandtegels,...

Minimum inzet: 120 euro voor 6 uur

verrecasmatthias@msn.com

 

 

 

@ matthias verrecasWorkshop brood bakken met desem (in een houtgestookte oven). Je krijgt mee:
  • Een receptenfiche voor desembrood en hoe je kan starten met een desem.
  • Een desemstarter.
  • Een bruin desembrood, in de houtoven gebakken.
  • Een deeg voor een wit desembrood. (Ter plaatse te vervaardigen tijdens de workshop, thuis te bakken)
  • Koffie of thee
Je brengt zelf mee: Een kom om deeg in te maken en een handdoek.
Wanneer?
Zondag 29 april, van 9u tot 12u.
Aantal inschrijvingen: max 8 personen

Minimum inzet: 30 euro per persoon

robrechtb@yahoo.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@ robrecht baetensVind jij John Lennon ook zo'n topper ? Het inspireerde Bart Savels in ieder geval om van hem een prachtige tekening te maken!

Minimum inzet: 50 euro

bart.savels@scarlet.be

 

 

 

@ bart savelsVerse soep voor het hele gezin! Gedurende 2 weken wordt er 2x per week verse soep bereid. 1 portie op woensdagavond en 1 portie op zaterdag. Je wordt verwend met 4 soorten soep. 

Minimum inzet: 24 euro

carol.cartigny@gmail.com

 

 

@ carol carignyHuiskamerconcert by Tom Cosmell ! 
Tom Cosmell is het muzikaal project van singer/songwriter David Dupont. Hij begeleidt zichzelf met gitaar, harmonica en creëert live de ritmes die hij dan “loopt”. Hij wordt ondersteund door Thomas Camerlynck, die de contrabas voor zich neemt, alsook percussie, ukelele en achtergrondstem verzorgt. Drummer Kasper Quartier zorgt voor een hypnotische ritmesectie. Verwacht akoestische popnummers, uptempo en sereen. 90's pop met 60's nostalgie, zowaar. Met invloeden van Oasis, The Beatles, Lemonheads, … brengen ze vooral eigen nummers en af en toe een cover.

Minimum inzet: 100 euro voor een sessie van 1 uur

inekeproesmans@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

@ ineke proesmansNa een prachtig optreden onlangs in Oostkamp, kregen wij een speciaal voor de veiling gesigneerde cd 'Ertebrekers otel' ! De groep heeft zwart bloed (funk, hiphop, soul) en drukt zich uit in het West-Vlaams. Filip Kowlier is bekend van zichzelf en van' Hof van Commerce. Peter is bekend van Flip Kowlier, Gabriel Rios en Moiano. Jeffrey is vooralsnog minder bekend. Hij is geboren als Jeffrey Bearelle, komt uit Ingemunster en zingt en rapt al vele jaren in het Engels.

Minimum inzet: 20 euro

info@klimop.info

 

 

 

 

 

 

 

@ klimopDe Bios-Urn™ is een biologisch afbreekbare urn, gemaakt van de biologisch afbreekbare materialen kokosnootschil en cellulose en is gevuld met samengeperst veen. De Bios-Urn is speciaal ontworpen om uit de as van uw dierbare een boom, struik of plant te laten groeien. De as, de voedingsbodem, en de zaailing groeien samen uit tot een herinneringsboom. Een tastbare herinnering aan uw geliefde. 
De Bios-Urn is handgemaakt in Spanje en is 100% biologisch afbreekbaar. Daarom is de Bios-Urn door  de Green Burial Raad gecertificeerd als zijnde 100 procent groen.

Minimum inzet: 50 euro

greet@dood-gewoon.be

 

 

 

 

 

 

 

 

@ greet chielens & johan deruyckWegwerken van opmerkingen op een bestaand elektrisch keuringsverslag. Geldig voor een particuliere woning met B-attest: schema en plan tekenen, inbreuken wegwerken.
Excl materiaal en kost van herkeuring

Minimum inzet: 150 euro

tomdewa@gmail.com

  

 

@ tom de waeleHelp, mijn kind wil schaken met mij en ik ken er niets van ! Voel jij je ook zo onzeker, heb je vaak discussie over de schaakregels ? Kom een avondje les volgen en leer de basisregels, krijg interessante tips over oefeningen en websites.
Maximum aantal deelnemers 15
Datum: dinsdag 27 maart 2018. Van 20.00 - 22.00u

Minimum inzet: 10 euro per persoon

christel@klimop.info

  

 

 

 

@ christel minneEen houten hobbelpaard ! Fantastisch voor de kinderen en voor kleinkinderen !

Minimum inzet: 15 euro

geert.vercruysse@oostkamp.be

  

 

 

 

@ geert vercruysseDe Tripp Trapp is een verstelbare kinderstoel, ontworpen door de Noorse ontwerper Peter Opsvik in 1972. 

Minimum inzet: 15 euro

geert.vercruysse@oostkamp.be

  

 

 

 

@ geert vercruysseEen grote ovalen houten tafel en 6 stoelen. De ovalen kopstukken kunnen ingeklapt worden zodat je de tafel recht tegen een rechte muur kan zetten.  Van zeer goede kwaliteit, maar wel al met klein beetje slijtage. Afmetingen tafel: 1,40 m + 2 x 25 cm klapstuk aan beide kanten lang, 1,20 m breed en 77 cm hoog.

Minimum inzet: 20 euro

geert.vercruysse@oostkamp.be

  

 

 

 

 

@ geert vercruysseHost, CMS, FTP, Javascript, SSL, Server,... Chinees voor jou? Samen met een professionele kracht krijg je gedurende een dag vakkundig advies over het bouwen van een website voor een kmo. Uiteraard vertrek je 's avond tevreden naar huis met een heuse website op het internet! Fotografie en teksten schrijven is helaas niet mogelijk binnen die dag. 

Minimum inzet: 900 euro

hannes.d.hulster@gmail.com

  

 

 

 

@ hannes d'hulsterUit eigen kweek: 5kg schapenvlees hamburgers. Heerlijke smaak, voor de fijnproevers!

Minimum inzet: 70 euro

woutervanlerberghe@gmail.com

  

@ wouter vanlerbergheZeer mooi modern schilderij 'Aartsengelen'.

Minimum inzet: 100 euro

elmisy@hotmail.com

  

 

 

 

 

@ elise verbekePrachtige keramieken vaas. Gestookt volgens het raku procedé. Dit is van oorsprong een Japanse techniek waarbij de glazuur craqueleert. Het stuk wordt uit de oven (1000°) blootgesteld aan de buitenlucht. Door de snelle afkoeling gaat het glazuur craquelures vertonen.

Minimum inzet: 90 euro

elmisy@hotmail.com

  

 

 

 

@ elise verbekePrachtige keramieken sierpot. Gestookt volgens het raku procedé. Dit is van oorsprong een Japanse techniek waarbij de glazuur craqueleert. De craquelé is donker (zwart) van kleur.

Minimum inzet: 90 euro

elmisy@hotmail.com

  

 

 

@ elise verbeke"Haai hee een klets gepakt" . Met deze zelfgemaakte haaiverkleedcape zou dit zeker niet gebeurd zijn. 2 stuks voor een mooi aanbod!

Minimum inzet: 25 euro

joke_vermeersch5@hotmail.com

  

 

@ joke vermeerschDroom jij er ook van om je eigen servies te draaien? Of een pot waar je al lang naar op zoek bent maar nooit gevonden hebt? Vanaf nu kun je dit zelf doen. Via dit aanbod krijg je een workshop 'initiatie pottenbakken' voor max. 6 personen.  

Minimum inzet: 25 euro per persoon

connybullinck@gmail.com

  

 

@ conny bullinckNog nooit gehoord van een omgekeerd kader? Op deze Klimopveiling wordt er één aangeboden met een originele Jungaanse mantra .      

Minimum inzet: 30 euro

moutondirk6@gmail.com

  

 

@ dirk moutonNiet zomaar een beetje rondpeddelen maar een serieuze roeiinitiatie voor 4 personen. De geheimen van de roeitechniek wordt gedurende 2 uur onder professionele begeleiding uit de doeken gedaan!          Minimum inzet: 80 euro

caroline_goethals@telenet.be

  

 

@ caroline goethalsAltijd al gedroomd om als een ware kapitein de wateren te trotseren of de wind in de zeilen te krijgen? Grijp je kans! Je krijgt een zeilinitiatie voor 4 personen gedurende 4 uur.                                           

Minimum inzet: 80 euro

caroline_goethals@telenet.be

 

 

@ caroline goethalsDe plannen van je huis kwijt? Misschien een verbouwing in de toekomst? Laat je huis, gebouw opmeten en intekenen in zijn huidige toestand!           

Minimum inzet: 1.500 euro

architect.ivo.demeyer@telenet.be

  

@ ivo demeyerNiet bang om vieze inktvingers te krijgen? Altijd al goesting gehad om zelf je tekst te zetten en te drukken? Dan is dit jouw kans! Word een echte letterzetter en drukker! Gedurende een hele dag leer je de fijne kneepjes uit de drukkerswereld. Aanbod voor 1 persoon.

Minimum inzet: 50 euro

klaas.mulder@telenet.be

 

 

 

@ klaas mulderWorkout met Hilde! Gegarandeerd Sweat & Glory gedurende 10 beurten Step-Aerobic in een fantastische sfeer. Minstens 5 kg vermagerd en een andere frisse kijk op de wereld, alleen of met (een) vriend (-in).                                                                      
Minimum inzet : 50 euro

hildeboi0502@gmail.com                                                                                

 

 

@ hilde boiWil jij ook graag een mooi huisnummer uitgekapt in natuursteen ? Of wil je op je grijze natuurstenen brievenbus een tegel met je nummer in ? 
Een steen naar keuze (blauwsteen - witsteen), bespreken van de stijl van de cijfers, het voorleggen van het ontwerp op papier en dan de uiteindelijke uitvoering in de steen. Het plaatsen doe je zelf maar je krijgt hierbij enkele tips mee. Het bod dat je doet is geldig voor één cijfer.  Namen horen er niet bij - een extra tekening zoals in het voorbeeld aangegeven behoort tot de mogelijkheid maar dan wordt je inzetprijs achteraf verdubbeld.                                                       
Minimum inzet per cijfer : 25 euro

christel@klimop.info                                                          

 

 

 

 

 

 

 

@ christel minneRetro metalen kinderautootje met trappers, voor kleine chauffeurs (3 - 6 jaar) in spe! De trappers kunnen versteld worden zodat de bolide kan meegroeien met uw (klein-) kind!"

Minimum inzet : 50 euro

marieke.denolf@gmail.com

 

 

@ marieke denolf